Quina associació és?


El nostre nom és: "Comitè Organitzador de les Trobades Esportives i Culturals Pirineus-Mediterrània" El seu logotip ha estat registrat a l'INPI.
Es tracta d'una associació sense afany de lucre, els estatuts de la qual van ser registrats a França, ja que encara no tenim la possibilitat de crear una associació europea. Podríem molt bé haver-la registrat a Catalunya, però vam prendre conjuntament la decisió de fer-ho a França.

L’associació va ser creada el 29 de gener de 2007 i va ser registrada a la Prefectura el 7 de maig de 2007, amb la publicació en el Diari Oficial de 19 de maig 2007. El seu principal objectiu és organitzar esdeveniments esportius i culturals. No té ideologia política ni manifesta reindivicacions de cap tipus. El nostre funcionament és democràtic i operem amb un Comitè Executiu de nou representants, de les tres regions que representen els tres membres jurídics fundadors: CR USEP Migdia-Pirineus, CR USEP Llenguadoc-Rosselló, UCEC Catalunya. Així mateix, estem mantenim converses amb les Illes Balears per tal que s’integrin a l'associació.