TROBADA 2015

8ª Trobada Euro-Regional Pirineus- Mediterrània

La 8a Trobada Esportiva – Cultural Pirineus – Mediterrània pel curs 2014-2015, tindrà lloc els dies compresos del 8 de juny al 12 de juny de 2015, a Piu Engaly, al departament dels Alts Alps del Midi-Pyrénées.

Accés :

Piau Engaly.

A l’Alta Vall d’Aure (a 1850m) Comarca d'Aragnouet.

Situat a 27’5 km de Bielsa.

ELS/LES PARTICIPANTS Les places de participants ESTAN LIMITADES, on es preveu una participació total de 400 infants de 4rt, 5é i 6é de primària, de les següents regions: • de Catalunya • de Languedoc – Roussillon • de Midi Pyrénées • de la Provença /Costa Blava /Vall d’Aoste (Itàlia)

L’ALLOTJAMENT

Centre de Vacances OKAYASituat al Parc Nacional dels Pirineus Piau Engaly , 65170 ARAGNOUET 33 (0)5 62 39 65 65 http://www.unat-midipyrenees.asso.fr/diffusio/fr/centres-villages-vacances/hautes-pyrenees/aragnouet/centre-de-vacances-okaya_TFOc169.php

El centre de Vacances Okaya, amb una infraestructura futurista, està situat a l’Estació de Piau Engaly. El Centredisposa d’habitacions de 4 a 6 llits amb sala de bany privat (dutxa i WC). Terrasses obertes cap a la montanya.

Activitats : Caminades, Orientació, Esports i jocs tradicionals (La craba, Frontball, Tamborin...), Balls i cants, Kindball...

Cada escola ha de preparar : Una actuació tradicional de la regió o població d’on prové per representar, la en una de els tardes. Un obsequi fet pels alumnes, per a cada escola-grup participant de la Trobada (15 obsequis).

Cost de participació : El preu estarà comprés entre 180€ per participant. Per cada 10 alumnes hi ha 1 adult gratuït.

El preu INCLOU el viatge.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ : Es faran únicament per Internet al lloc web de la CORSCPM : www.CORSCPM.org

Enviar la Pre- inscripció : abans del 15 de febrer de 2015.

Enviar l’ Inscripció Definitiva amb el dipòsit de 500€ : abans del 15 de març de 2015.


Abans de la data de 15 de febrer de 2015, el Centre Educatiu interessat, ens ha de comunicar la seva inscripció i el nombre d’alumnes participants.

Les inscripcions hauran de ser per escrit al Consell Esportiu del Baix Camp a l’adreça de correu electrònic glarrotcha@cebc.cat

Per donar prèviament ha registrat, feu clic al següent formulari :Perquè et facis una inscripció definitiva, descarregar el formulari a continuació :